Chladnokrevně : Pravdivé vylíčení několikanásobné vraždy a jejích důsledků - Capote, Truman (Světová próza, 1989)
Pravdivé vylíčení několikanásobné vraždy a jejích důsledků, zároveň symbolický obraz satvu celé společnosti, jejich neduhů a slabin.