Nikdo nikde : nevšední životopis autistické dívky - Williams, Donna (Skutečné příběhy, 1995)
Autobiografická zpověď mladé Australanky, která se potýká s duševní nemocí, která ji brání ve styku s ostatními lidmi, tzv. -autismem.