Případ modelek s dlouhýma nohama ; Případ dívky z kalendáře : 2 x detektivní román - Gardner, Erle Stanley (Dobrovský - Beta ; AZ tisk, 1995)
Souborné vydání dvou detektivních případů, které řeší Perry Mason.