Nekonečný příběh - Ende, Michael (Albatros, 2001)
Příběh chlapce Bastiána, který se při četbě tajemné knihy dostal do světa Fantazie a a stal se součástí Nekonečného příběhu, je poselstvím o potřebě fantazie v našem světě.