Na to vem jed ; přeložila Zdeňka Zvěřinová : případ Mitchellové a Markbyho - Granger, Ann (Detektivka, 2006)
Konzulka Merdith Mitchellová je pozvána na svatbu své neteře. Zvláštní vztah nastávajících manželů a průběh svatby ji překvapí, ale neočekává, že nakonec dojde k vraždě.