Fetiš - Moss, Tara, 1974- (Detektivka, 2008)
Makedde Vanderwallová, modelka a studentka soudní psychologie, přijíždí z pracovních důvodů do Austrálie. Při té příležitosti se chce setkat s přítelkyní Catherine. Na setkání, které ji čeká, však nikdy nezapomene.