Pěstujeme pokojové rostliny - Konečná, Lýdie, 1945- (Knižní expres, 2008)
Tato kniha vám přináší velké množství druhů pokojových rostlin, užitečných rad, jak rostliny pěstovat, umístit i ošetřovat. Publikace je bohatě doplněna nejen barevnými fotografiemi, ale i barevnými dekoracemi a ukázkami aranžmá květin.