Znamení Jidáš : hříšní lidé Království českého - Vondruška, Vlastimil, 1955- (MoBa, 2009)
Již desátý díl cyklu historických detektivních románů, které se odehrávají v časech panování krále Přemysla II. Otakara. Mladý Oldřich z Chlumu pátrá po vrahovi zemského sudího Dobřeje, v jehož těle byla nalezena dýka se satanskými znaky.