Zpěvník - Petr Hapka, Michal Horáček - Hapka, Petr, 1944- (Zpěvníky, 2010)
Zpěvník největších hitů Michala Horáčka a Petra Hapky, ve kterém najdete písničky Levandulová, Dívám se dívám, V penziónu Svět, Štěstí je krásná věc, S cizí ženou v cizím pokoji aj., vychází z jejich dlouholeté spolupráce a je určen všem, kteří mají jejich písničky rádi.