Andělská hra. - Zafón, Carlos Ruiz, 1964- (Knižní klub, 2010)
David Martín, mladík se spisovatelskými ambicemi, přijme v kritickém okamžiku svého života nabídku tajemného vydavatele a rozhodne se pro něj napsat knihu, jakou ještě nikdy nikdo nenapsal. Čím náročnější se mu tento úkol jeví, tím více záhad vyvstává i kolem muže, který si opus objednal. Záhad, nevysvětlitelných náhod i úmrtí za nejasných okolností přibývá. A také otázek, z nichž nejpalčivější zní: Komu vlastně upsal David Martín svou spisovatelskou i lidskou duši?