Sázka na lásku - Johnson, Alissa, 1975- (Klokan, 2010)
Po letech cestování po světě se Sophie vrátí domů do Anglie a zděšeně zjistí, že rodina je na mizině. Navštíví ji vévoda Alex a žádá, aby jako špionka v královských službách sledovala svého bratrance, který rodinný majetek zpronevěřil. Přijme Sophie nabídku proto, aby opět zaplnila prázdnou rodinnou pokladnu, anebo proto, že jí učaroval svůdný vévoda?