Jak lépe využít čas strávený s dětmi - Warner, Penny, 1947- (Nápady-hry-tvořivost, 2004)
Kniha obsahuje náměty na hry a zábavné činnosti pro děti od 3 do 12 let, které rodičům pomohou využít co nejlépe čas strávený s dětmi třeba cestou v autě, při čekání u lékaře, při vaření , koupání , před spaním apod.