Španělská konverzace - Paľková, Jana, 1976-; Cvejnová, Jitka, 1955- (Príroda, 2008)
Konverzační příručka obsahují nejběžnější fráze ve španělštině. Jednotlivé tematické okruhy začínají krátkým úvodem, který vám přiblíží některé reálie typické pro danou zemi. Tematický okruh pokračuje slovníčkem a končí frázemi.