Všechno je jenom jednou : neautorizovaný příběh Václava Neckáře - Kříženecký, Jaroslav, 1955- (XYZ, 2006)
V neautorizovaném příběhu jedné z nejoriginálnějších zpěváckých osobností u nás autor čtivě a zároveň velmi pečlivě zpracovává osudy a kariéru Václava Neckáře. Monografie mapuje umělcovy osobní i pracovní úspěchy, propady i krize, včetně nedávného zdravotního kolapsu.