Muž mých snů - Sutcliffe, Katherine (Oldag, 2004)
Bronte Havilandová žije v Austrálii, kde její otec pracuje jako dozorce věznice. Ve svých sedmadvaceti letech je stále svobodná a život zasvěcuje práci v nemocnici a v místním sirotčinci. Jednoho dne s hrůzou zjišťuje, že mezi vězni je i kapitán Brandon Tremain, její vysněný rytíř a anglický hrdina, do kterého se zamiluje. Kapitána milují i děti v sirotčinci, především její oblíbenec Samuel, jemuž kapitán zachrání život a sám se při tom zraní. Brontein otec nechá převézt vězně do jejich domu, kde se má vyléčit. Pak zde zůstává a pracuje jako kuchař. V té době se z Bronte a Brandona stávají milenci...