Lásko, kde jsi? - Stínil, Luděk (Petra, 2008)
Ničivá vichřice, která zasáhla Česko v lednu 2007, způsobila v naší zemi problémy mnoha lidem. A mezi ně patří i hrdinky knížky Luďka Stínila Lásko, kde jsi? Kamila, Ester, Alena - na tyto tři dívky čeká během několika hodin nejeden přetěžký úkol a nejedna překážka. Každá z nich si prožije svůj příběh, každá z nich musí bojovat jak sama se sebou a svými schopnostmi, tak i s neustále sílící vichřicí.