Rytíř v rezavém brnění - Fisher, Robert, 1922-2008 (Rybka Publishers, 2012)
Příběh začíná v okamžiku, kdy si jeho hlavní hrdina, který se dosud považoval za ctnostného rytíře, jemuž nelze nic vytknout a jemuž nic neschází, uvědomí, že je uvězněný ve svém brnění, které mu brání v plnohodnotném životě, v komunikaci s nejbližšími.