Sedm dní bez - Peetz, Monika, 1963- (Host, 2013)
Pět přítelkyň z knihy Úterní ženy má společný cíl. Heslo dne zní: zpomalit, pročistit se, zhubnout. Na svůj každoroční výlet se vydávají do osaměle ležícího hradního hotelu. Čeká je sedm dní bez rozptylování, bez telefonu a internetu, bez mužů a rodinných povinností, bez pracovních závazků. Ale bohužel i sedm dní bez jídla.