Lidové písničky a hry s nimi - Šimanovský, Zdeněk, 1950- (Nápady, hry, tvořivost, 2007)
Soubor známých lidových písniček doplněný náměty ke hrám, které na písničky navazují, je určen rodičům a učitelkám v mateřských školách a nižších ročnících základních škol.