15 minut v kuchyni - Oliver, Jamie, 1975- (MLD Publishing, 2013)
Nová kuchařka Jamieho Olivera volně navazuje na jeho předchozí úspěšný titul „Jamie Oliver – 30 minut v kuchyni“. Kniha čtenáře naučí vařit v každodenních podmínkách na konci pracovního dne, kdy je potřeba připravit rychlé a zdravé hlavní jídlo.