Vlaštovky : skládačky z papíru : slož si 63 modelů papírových letadel - Torrico, Sara (Skládačky z papíru, 2013)
Skládat vlaštovky z papíru je snadné a zábavné. V této knize se naučíš složit 63 různých modelů vlaštovek a letadélek.