Vyznejte se v rodinném právu : vybrané kapitoly z nového občanského zákoníku - Ševčík, Ludvík, 1975- (BizBooks, 2014)
Rodinné právo nás provází v průběhu celého života, přesto není na první pohled nijak přehledné, ani komplikované. Od 1. ledna 2014 však rodinné právo doznalo řady změn. Tato publikace a množství příkladů zde použitých vás jednoduše a přehledně seznámí se všemi novinkami. Výběr popisovaných témat je veden situacemi, jež se v našich životech objevují nejčastěji. Publikace je přehledně rozdělena do tří hlavních částí:-manželství, od uzavření až po případný rozvrat-děti a rodiče, od určení otcovství až po zodpovědnost rodičů i dětí-osvojení dítěte, ať už zletilého či nezletilého.Tato knížka není určena odborníkům na právo, a proto je psána běžným neodborným jazykem.