Kašpárek v rohlíku - postřelená kniha - Němeček, Matěj, 1981-2009; Urbánek, Lukáš, 1973- (Argo ; Bejbypank, 2013)
Kašpárek v rohlíku aneb postřelená kniha je ilustrovaná kniha plná not a textů, kterou sestavil David Dvořák. Kašpárek v rohlíku se jmenuje také kabaretní vystupení skupiny známých muzikantů. Jsou to: M. Caise, Mardi, L.Dusilová, B. Šrůmová, D. Koller, T. Graves, aj. Jak sami hudebníci, tak i jejich hudební projekt mají mnoho fanoušků v každé generaci. Každému, kdo je rád poslouchá, udělá radost tato sbírka všeho možného, co se jim podařilo vytvořit. V Kašpárkovi v rohlíku najdete texty k písničkám, plno komiksů a ilustrací Matěje Němečka a Lukáše Urbánka a hromadu fakt hustých vychytávek. Jednotlivé oddíly propojují hravé vstupy ze života Kašpárka.