Odvážná dáma. - Jeffries, Sabrina, 1958- (Domino, 2010)
Lady Amélie Plumová má bezpočet obdivovatelů, ale většina z nich netouží ani tak po ní, jako spíše po jejím bohatství. Amélie přitom pranic nestojí o nudný život dámy z vysoké společnosti, její duše prahne po exotickém dobrodružství. Pomalu se už vzdává naděje, že na vznešených sešlostech potká muže, jenž by splňoval její naděje a sny, když do Londýna přijede major americké armády Lucas Winter. Je to muž s temnou minulostí a nebezpečným kouzlem osobnosti. Mnohým může připadat obhroublý, ale Amélie v něm spatřuje vítaný protiklad ke škrobeným aristokratům. Stačí několik Lucasových polibků, aby Améliino prvotní zaujetí přerostlo ve vášeň, ale zároveň se nedokáže zbavit pocitu, že Lucas cosi tají. A protože je velmi odvážná mladá dáma, rozhodne se jeho tajemství odhalit, ať to stojí cokoli...