Matýsek a Majdalenka. Pohádkové čtení pro nejmenší - Kšajtová, Marie, 1937- (První čtení pro nejmenší, 2014)
Třetí knížka pohádkových příběhů s Matýskem a Majdalenkou! Oblíbené postavičky z časopisu Báječná školka jsou zpět. S nimi i jejich noví kamarádi a příhody plné legrace a dobrodružství.