Nerozluční přátelé. - Boehme, Julia, 1966- (Týna a Pony, 2010)
Pony je pěkný paličák a dokáže pořádně rozzlobit i klidnou Týnu. Jednoho dne se ale stane nehoda, která vše změní. Jak dopadne jejich přátelství? Prožij vzrušující dobrodružství s Týnou a jejím milovaným poníkem