Texas. Odhodlaný Chase. - Brown, Sandra, 1948- (Ikar, 2012)
Chase Tyler to vůbec nemá snadné, když ztratí svou milovanou Tanyu, a zakrátko se z něj stane jiný člověk. Nezajímá se o rodinu ani o firmu, na ničem mu nezáleží. Pak se však setká s dávnou spolužačkou a nabízí se mu možnost zachránit rodinný podnik výhodným sňatkem. Možná mu osud přichystal nový začátek?! To by se Chase ovšem musel nejprve vypořádat se stíny minulosti a znovu najít svou někdejší sílu. Pak by snad dokázal uvěřit, že může být opět šťastný a prožít velkou lásku.