Tygře, tygře : memoáry - Fragos, Margaux, 1979- (Jota, 2011)
Naprosto mimořádná biografie přináší neúprosnou sondu do autorčiny psychiky a sděluje čtenářům - včetně rodičů a zneužitých osob - jak dokonale dokáže pedofil oběť ovládnout a připoutat k sobě.