Strana štěstí : aneb, První parlamentní defenestrace : humoristický román - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Moba, 2011)
S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout. Vtipné situace, dovedené často až k absurdní nadsázce, vzdáleně připomínají české Zvonokosy.