Bylinky pro zdraví - Górnicka, Jadwiga (Knihovnička zdraví, 2014)
Každá rodina má své domácí přírodní recepty na různé neduhy. Autorka, doktorka medicíny předkládá celou pokladnici přírodních bylinných receptů.