Nebezpečné útočiště - Roberts, Nora, 1944- (Klokan, 2012)
Lil se podařilo uskutečnit svůj dlouholetý sen - zřídit záchrannou stanici pro divoká zvířata. Když najde brutálně ubitou pumu, bojovně naladěná Lil by útočníkovi nejraději vlastnoručně vyškrábala oči. Nakonec zdráhavě přijme pomoc od přítele z dětství...