Bratrstvo. - Flanagan, John, 1944- (Fantasy (Egmont ČR), 2016)
V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map. Ačkoli domorodci nejsou nikde k vidění, Volavky mají neodbytný pocit, že je někdo sleduje na každém kroku.