Obálka E-book preview:

ePub
Pro půjčování­ e-knih musí­te být přihlášeni.

Sirotčinec slečny Peregrinové. Kniha druhá, Podivné město /

Dobrodružství, které začalo v knize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, pokračuje. Jacob Portman se vydává se svými podivnými přáteli na cestu do Londýna, aby zde společně našli pomoc pro slečnu Peregrinovou.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Riggs, Ransom (Autor)
Médium: E-kniha Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: V Brně : Jota, 2014
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Dobrodružství, které začalo v knize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, pokračuje. Jacob Portman se vydává se svými podivnými přáteli na cestu do Londýna, aby zde společně našli pomoc pro slečnu Peregrinovou.
Ředitelka sirotčince, slečna Peregrinová, jež po hrůzyplných událostech ztratila svou podobu a je uvězněna v těle ptáka, ztrácí každým dnem šanci na zpětnou proměnu. Časová smyčka, která byla vytvořena na ochranu podivných dětí, byla uzavřena a Jacob zůstal uvězněn v roce 1940. Společně se svými přáteli cestuje do Londýna zmítaného válkou, aby zde společně našli lék pro svou ředitelku, ale nepřátelské stvůry jsou jim v patách. Podaří se dětem utéct před hrozícím nebezpečím a pomoci slečně Peregrinové, když zbývají pouze tři dny, než bude možnost na záchranu celé situace ztracena?
Fyzický popis:421 s. : il., portréty ; 21 cm
ISBN:978-80-7462-565-7