Abája : své děti ti nedám! - Wenzel, Kerstin, 1968- (Ikar, 2017)
Můj muž salafista. Co začalo jako láskyplný vztah, se stalo peklem plným teroru a násilí: Kerstin Wenzelová a její čtyři děti na vlastní kůži zažily, co to znamená, když se manžel a otec změní v agresivního fundamentalistu, který staví údajné příkazy své víry nad lidskost. Více než osm let drží Mohamed M. svou ženu a děti násilím ve Spojených arabských emirátech, kde jsou vystaveny masivnímu týrání. Přes absolutní nezájem německých úřadů se Kerstin a jejím dětem nakonec podaří dobrodružný útěk..