Obálka E-book preview:

PDF

ePub
Pro půjčování­ e-knih musí­te být přihlášeni.

Rose pod palbou /

Rose Justiceová, mladá pilotka Pomocných leteckých sborů, je při letu z Paříže do Anglie v létě 1944 chycena nacisty a poslána do Ravensbrücku, nechvalně proslulého ženského koncentračního tábora. V děsivém vězení se Rose potkává s nezapomenutelnou skupinou žen, s Francouzkou, která před válkou psal...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Wein, Elizabeth, 1964- (Autor)
Další autoři: Kalinová, Alžběta (Překladatel), Kalina, Jakub, 1985- (Překladatel)
Médium: E-kniha Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: V Praze : CooBoo, 2016
Vydání:1. vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Rose Justiceová, mladá pilotka Pomocných leteckých sborů, je při letu z Paříže do Anglie v létě 1944 chycena nacisty a poslána do Ravensbrücku, nechvalně proslulého ženského koncentračního tábora. V děsivém vězení se Rose potkává s nezapomenutelnou skupinou žen, s Francouzkou, která před válkou psala uznávané detektivky a jejíž židovský manžel a tři syni byli zabiti, s houževnatou dívkou, na níž dělali nacisti hrůzné lékařské pokusy, nebo Ruskou, která létala se sovětskou stíhačkou. A v přátelství s těmito ženami hledá Rose naději a sílu na přežití. Bude to ale Rose stačit, aby dokázala čelit tomu, co jí osud přichystal? Nakladatelská anotace.
Ve druhém románu z volné válečné série (1. díl: Krycí jméno Verity) vypravuje americká autorka příběh statečné vojenské pilotky v německém zajateckém táboře.
Popis jednotky:Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Fyzický popis:327 stran : ilustrace ; 21 cm
ISBN:978-80-7544-209-3