Láska za lásku - Anderle, Jiří (Radioservis, 2013)
Knižní podoba rozhlasového pořadu Láska za lásku, vysílaného od roku 1997, který Jiří Anderle spolu se svým rozhlasovým kolegou Vladem Príkazským daroval svým posluchačům.