Vynálezce Alva - Smolíková, Klára, 1974- (Česká televize v Edici ČT, 2016)
Bohatě ilustrované vtipné příběhy vynálezce Alvy, který se svými kamarády zažívá nezapomenutelná dobrodružství ve škole i mimo ni. Podle televizního večerníčku.