Bílá paní na hlídání - Friedl, Petr (Edice České televize, 2013)
Maminka Černá má doma čtyři nezvedené kluky, které nechtějí ani ve školce. Když už sama neví, kde jí hlava stojí, nabídne jí své hlídací služby Bílá paní. A protože čáry a kouzla platí i na ty největší zlobily, užijí si kluci s Bílou paní spoustu legrace. Ale dospělým ani muk, oni přece na strašidla nevěří.