Obchod se štěstím - Semina, Irina (Ze života, 2013)
Vstupte do kouzelného krámku, ve kterém najdete všechno od koštěte na negativní pocity až po mlýnek na problémy. Jak se vyrovnat se vztahy, nešťastnou láskou, finančními problémy či jak najít smysl života? Vydejte se na cestu ke spokojenějšímu a šťastnějšímu životu! Zaměřte se na to, co vám opravdu dělá radost.