Šikulka : [vyšívání, šití a pletení krok za krokem] - Bull, Jane, 1957- (Mladá fronta, 2011)
Jak a kam si uložit potřeby pro práci se dozvíte v první kapitole. Další tři části jsou pak věnovány vyšívání, šití a pletení. Názorné ukázky pro snadné pochopení.