Nejkrásnější výlety na pevnosti a opevnění - David, Petr, 1949- (Universum (Knižní klub), 2017)
Další svazek nejkrásnějších výletů nabízí tentokrát 40 tipů na výlety po celé České republice spojené s nejrůznějšími pevnostmi a opevněními.