Nelítostná vražda : brněnská mordparta vyšetřuje - Češka, Stanislav, 1955- (Původní česká detektivka, 2017)
Detektivní román, v němž kriminalisté brněnské mordparty pátrají po pachateli surové vraždy mladé ženy.