Ty brďo! : pohádková encyklopedie - Strýčková, Jana (Edice České televize, 2016)
Knižní zpracování televizního pořadu České televize - Déčko zábavnou formou seznámí čtenáře například se členy šlechty, s lidmi a věcmi, které se nacházejí v divadle nebo jak je to se Zoubkovou vílou. Každému tématu jsou věnovány tři dvoustrany, na kterých nemohou chybět průvodci: zvídavý Brďo, vědec Megawatt, zákeřný Obr, zlý Trpaslík a moudrý Chameleon.