Moudrost lesa - Wohlleben, Peter, 1964- (Kazda, 2019)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími. Peter Wohlleben nám ukazuje, že pevnější a zdravější vztah s přírodou kolem nás je uskutečnitelný a potřebný