Na zahradě se Šípkovou Růženkou - Sekaninová, Štěpánka (Pohádková encyklopedie, 2018)
Obrázkové leporelo s pohádkovými postavami, ve kterém se děti seznamují také s rostlinami a živočichy na zahradě. Určeno nejmenším dětem.