Sejdeme se na piazzetě : objevte neznámá místa Itálie - Mayes, Frances, 1940- (Paseka, 2021)
Vydejte se bočními uličkami italských měst,objevujte skrytá zákoutí a vychutnejte si typickou vůni a hluk tržišť.Autorka tentokrát křižuje všech třináct italských regionů a cestou představuje místní kuchyni, zajímavosti, památky a neznámá místa, která v průvodcích nenajdete.