Mořské pohádky : interaktivní mluvicí kniha - Balcarová, Veronika, 1974- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2021)
Knížka příběhů o mořských obyvatelích. Určeno pro použití s elektronickou "mluvicí" tužkou.