Všichni jsme utkáni z hvězd - Coleman, Rowan (Domino, 2017)
Hořkosladký příběh o Stelle, která se snaží s problémy ve svém osobním životě vyrovnat skrze pomoc jiným. Díky její podpoře si mohou pacienti v hospicu, v němž pracuje, uzavřít vztahy s rodinou a přáteli.