Panský dům. - Jacobs, Anne (Ikar, 2022)
Augsburg 1935 - nad Německem se stahují mračna a má to dalekosáhlé důsledky i pro rodinu Melzerových - na Paula je vyvíjen nátlak, aby se s Marií kvůli jejímu židovskému původu rozvedl a zachránil tak továrnu. Pátý díl oblíbené rodinné ságy.