Zmizení v hlubinách - Brezina, Thomas, 1963- (Klub Tygrů, 2015)
Příběh, který tě vtáhne do děje a už nepustí! Kamarádi z Klubu Tygrů tráví prázdniny na havajském ostrově Maui. Když je kapitán ponorky pozve na palubu, jsou štěstím bez sebe. Pod hladinu se však náhle ponoří jen Biggi s Lukem, Patrika nechají bez vysvětlení na břehu. Co má toto podivné chování znamenat? Tygr brzy začíná tušit, že nejde o omyl. Podaří se mu včas odhalit pravdu a překazit nekalé plány zločinců? Nakladatelská anotace.